Интервју со Митрополитот крушевско-демирхисарски г. Јован

*ВИДЕО ПРЕЗЕМЕНО ОД  @360stepeni9  360 Степени, МРТ 1*

Интервју со Митрополитот крушевско-демирхисарски г. Јован, дадено за емисијата 360 Степен

30 октомври 2023 г. на МРТ 1

Scroll to Top