На Велика среда, Неговото Високопреосвештенство, Митрополитот крушевски и демирхисарски ја отслужи последната Преждеосветена Литургија во Страсната седмица

  На Велика среда, Неговото Високопреосвештенство, Митрополитот крушевски и демирхисарски г. Јован ја отслужи последната Преждеосветена Литургија во Страсната седмица. По Литургијата беше отслужен општ маслосвет.

Scroll to Top