Велика сабота – Прво Воскресение - Слика

Велика сабота – Прво Воскресение

  На Велика сабота – Прво Воскресение, Неговото Високопреосвештенство, Митрополитот крушевски и демирхисарски г. Јован, служеше и проповедаше во храмот „Св. […]

Велика сабота – Прво Воскресение Read More »