Божикна порака 2023

Ј О В А Н по милоста Божја, Митрополит крушевски и демирхисарски, до целатаполнота на нашата најсвета Митрополија крушевска и демирхисарска,благодат, милост и мир, од Христа Спасителот наш Кој се роди во тело   Луѓето кои се во заедница, се посетуваат едни со други и така остваруваат поприсно единство меѓусебе. Со оваа божикна порака се обидуваме […]

Божикна порака 2023 Read More »