Божикно послание - Слика 4

На Рождество Христово, Митрополитот крушевски и демирхисарски Јован служеше во храмот Св. Никола во Крушево

  На празникот Рождество Христово, Неговото Високопреосвештенство, Митрополитот крушевски и демирхисарски г. Јован служеше во храмот Св. Никола во Крушево. На […]

На Рождество Христово, Митрополитот крушевски и демирхисарски Јован служеше во храмот Св. Никола во Крушево Read More »