На празникот „Собор на Пресвета Богородица“, Митрополитот крушевски и демирхисарски Јован служеше во храмот „Рождество на Пресвета Богородица“ во с. Бучин - Слика 2

На празникот „Собор на Пресвета Богородица“, Митрополитот крушевски и демирхисарски г. Јован служеше во храмот „Рождество на Пресвета Богородица“ во с. Бучин

  На празникот „Собор на Пресвета Богородица“ (втор ден Божик), Неговото Високопреосвештенство, Митрополитот крушевски и демирхисарски г. Јован служеше во храмот […]

На празникот „Собор на Пресвета Богородица“, Митрополитот крушевски и демирхисарски г. Јован служеше во храмот „Рождество на Пресвета Богородица“ во с. Бучин Read More »