Пасхален понеделник - Слика

Пасхален понеделник – Св. вмч. Георгиј

  Во пасхалниот Понеделник со кој оваа година се совпадна и прославувањето на Св. вмч. Георгиј, Неговото Високопреосвештенство, Митрополитот крушевски и […]

Пасхален понеделник – Св. вмч. Георгиј Read More »