Митрополитот крушевски и демирхисарски го објави Воскресението Христово во Крушево

Неговото Високопреосвештенство, Митрополитот крушевски и демирхисарски г. Јован го објави Христовото Воскресение пред соборната црква на крушевската и демирхисарска света Митрополија, „Св. Никола“ во Крушево, каде ја служеше пасхалната Литургија.

Scroll to Top