Поранешна објава на ТВ Храм, која предизвика голем интерес – „Слободна волја“

* ВИДЕО ПРЕЗЕМЕНО ОД: ТВ Храм (@HramTelevizija) *

Гостување на Митрополит крушевски и демирхисарски г. Јован во ТВ Храм.

25.5.2022

Scroll to Top