Демир-Хисар

На денот на „Преносот на моштите на Св. Игнатиј Богоносец“ - Слика

На денот на „Преносот на моштите на Св. Игнатиј Богоносец“, Митрополитот крушевски и демирхисарски служеше во Демир Хисар

На денот на „Преносот на моштите на Св. Игнатиј Богоносец“, Митрополитот крушевски и демирхисарски г. Јован служеше и проповедаше во

На денот на „Преносот на моштите на Св. Игнатиј Богоносец“, Митрополитот крушевски и демирхисарски служеше во Демир Хисар Read More »

Scroll to Top