На „Св. св. Методиј и Кирил“ - Слика

Св. св. Методиј и Кирил

  На празникот „Св. св. Методиј и Кирил“, Неговото Високопреосвештенство, Митрополитот крушевски и демирхисарски г. Јован служеше и проповедаше во храмот […]

Св. св. Методиј и Кирил Read More »