Во неделата на „Цветници“ - Слика

Во неделата на „Цветници“, Митрополитот крушевски и демирхисарски служеше во храмот „Св. вмч. Димитриј“ во с. Кривогаштани

  Во неделата на „Цветници“, Неговото Високопреосвештенство, Митрополитот крушевски и демирхисарски г. Јован, служеше и проповедаше во храмот „Св. вмч. Димитриј“ […]

Во неделата на „Цветници“, Митрополитот крушевски и демирхисарски служеше во храмот „Св. вмч. Димитриј“ во с. Кривогаштани Read More »