Пасхален четврток - Св. Василиј Амасијски - Слика 2

Пасхален четврток – Св. Василиј Амасијски

  Во пасхалниот четврток, на денот на споменот на Св. Василиј Амасијски, Неговото Високопреосвештенство, Митрополитот крушевски и демирхисарски г. Јован присуствуваше […]

Пасхален четврток – Св. Василиј Амасијски Read More »