Прва Претходноосветена Литургија во оваа година - Слика

Митрополитот крушевски и демирхисарски присуствуваше на првата Претходноосветена Литургија во оваа година во манастирот „Св. Јован Златоуст“ во с. Нижополе

  Неговото Високопреосвештенство, Митрополитот крушевски и демирхисарски г. Јован присуствуваше проповедаше на првата Претходноосветена Литургија во манастирот „Св. Јован Златоуст“ во […]

Митрополитот крушевски и демирхисарски присуствуваше на првата Претходноосветена Литургија во оваа година во манастирот „Св. Јован Златоуст“ во с. Нижополе Read More »