село-Нижеполе

Во неделата на „Св. Јован Лествичник“ - Слика 2

Во неделата на „Св. Јован Лествичник“, Митрополитот крушевски и демирхисарски служеше во манастирот „Св. Јован Златоуст“ во с. Нижеполе

  Во неделата на „Св. Јован Лествичник“, Неговото Високопреосвештенство, Митрополитот крушевски и демирхисарски г. Јован, служеше и проповедаше во манастирот „Св.

Во неделата на „Св. Јован Лествичник“, Митрополитот крушевски и демирхисарски служеше во манастирот „Св. Јован Златоуст“ во с. Нижеполе Read More »

Scroll to Top