Црква Свети Никола - Крушево, фотографија

СООПШТЕНИЕ од Митрополијата крушевска и демирхисарска

  Споменато беше името на Митрополитот крушевски и демирхисарски г. Јован на порталот: Religija.mk, во текстот: Руски агенти во мантија (https://religija.mk/ruski-agenti-vo-mantija/), […]

СООПШТЕНИЕ од Митрополијата крушевска и демирхисарска Read More »