Митрополитот крушевски и демирхисарски го објави Воскресението Христово во Крушево - Слика

Митрополитот крушевски и демирхисарски го објави Воскресението Христово во Крушево

Неговото Високопреосвештенство, Митрополитот крушевски и демирхисарски г. Јован го објави Христовото Воскресение пред соборната црква на крушевската и демирхисарска света […]

Митрополитот крушевски и демирхисарски го објави Воскресението Христово во Крушево Read More »