Интервју со Митрополитот крушевско-демирхисарски г. Јован

*ВИДЕО ОД 360 Степени (@360stepeni9), МРТ 1*

Интервју со Митрополитот крушевски и демирхисарски г. Јован, дадено за емисијата 360 Степени.

30 октомври 2023 г. на МРТ 1.

Scroll to Top