Интервју 360 степени

Интервју со Митрополитот крушевско-демирхисарски г. Јован

https://youtu.be/yaL-QuOQnAs *ВИДЕО ПРЕЗЕМЕНО ОД  @360stepeni9  360 Степени, МРТ 1* Интервју со Митрополитот крушевско-демирхисарски г. Јован, дадено за емисијата 360 Степен 30 октомври 2023 г. на МРТ 1

Интервју со Митрополитот крушевско-демирхисарски г. Јован Read More »