Втора статија од Поздравите кон Пресвета Богородица

  Втората статија од Поздравите кон Пресвета Богородица, Неговото Високопреосвештенство, Митрополитот крушевски и демирхисарски г. Јован ја прочита, а потоа и проповедаше во храмот „Успение на Пресвета Богородица“, во Крушево.

Scroll to Top