Предавање „Невидливата Борба“, од отец Предраг Поповиќ

  На 31 мартнедела, со почеток во 17 часот, ќе се одржи предавање на тема „Невидливата Борба“, во храмот „Св. Никола“ – Крушево, од страна на отец Предраг Поповиќ, со благослов на Митрополитот крушевски и демирхисарски г. Јован.

Scroll to Top