Митрополитот крушевски и демирхисарски го одржа предавањето со наслов „Радосно умиление (тага)”

  Во склоп на циклусот на неделните предавања во Светата Четириесетница, Неговото Високопреосвештенство, Митрополитот крушевски и демирхисарски г. Јован, го одржа првото предавање на тема: „Радосно умиление (тага)”, во храмот „Св. Никола“ во Крушево.

Scroll to Top