Во Неделата на православието, Митрополитот крушевски и демирхисарски служеше во соборната црква на епархијата

  Во Неделата на православието, Неговото Високопреосвештенство, Митрополитот крушевски и демирхисарски г. Јован, служеше и проповедаше во соборната црква на епархијата, „Св. Никола“ во Крушево.

Scroll to Top