Прва статија од Поздравите кон Пресвета Богородица

  Првата статија од Поздравите кон Пресвета Богородица, Неговото Високопреосвештенство, Митрополитот крушевски и демирхисарски г. Јован ја прочита, а потоа и проповедаше во храмот „Св. Никола“ во Крушево.

Scroll to Top