Третото предавање по четвртата умилителна Вечерна во Светата Четириесетница

  Третото предавање по четвртата умилителна Вечерна во Светата Четириесетница го одржа Епископот делчевски и каменички г. Марко, на тема: „Подвигот на христијаните како послушание на Црквата”.

Scroll to Top