Во Крстопоклоната недела и на празникот „Благовештение на Пресвета Богородица“, Митрополитот крушевски и демирхисарски служеше во храмот „Успение на Пресвета Богородица“, во Крушево

  Во Крстопоклоната недела и на празникот „Благовештение на Пресвета Богородица“, Неговото Високопреосвештенство, Митрополитот крушевски и демирхисарски г. Јован, служеше и проповедаше во храмот „Успение на Пресвета Богородица“, во Крушево.

Scroll to Top