Трета статија од Поздравите кон Пресвета Богородица

  Третата статија од Поздравите кон Пресвета Богородица, Неговото Високопреосвештенство, Митрополитот крушевски и демирхисарски г. Јован ја прочита, а потоа и проповедаше во манастирот „Св. Јован Златоуст“, во с. Нижеполе.

Scroll to Top