Во неделата на „Св. Марија Египетска“ - Слика

Во неделата на Св. Марија Египетска, Митрополитот крушевски и демирхисарски служеше во манастирот Вознесение Христово во Крушево

  Во неделата на „Св. Марија Египетска“, Неговото Високопреосвештенство, Митрополитот крушевски и демирхисарски г. Јован, служеше и проповедаше во манастирот „Вознесение […]

Во неделата на Св. Марија Египетска, Митрополитот крушевски и демирхисарски служеше во манастирот Вознесение Христово во Крушево Read More »