Монограм

Распоред на богослужби на Митрополитот крушевски и демирхисарски за месец Јуни 2024 г.

МЕСЕЦ ЈУНИ 2024 Датум Ден Име на празникот, односно име на светителот што се слави во тој ден Име на […]

Распоред на богослужби на Митрополитот крушевски и демирхисарски за месец Јуни 2024 г. Read More »