Петтото предавање по шестата умилителна Вечерна во Светата Четириесетница

  Петтото предавање по шестата умилителна Вечерна во Светата Четириесетница го одржа преосветениот Епископ дремвитски г. Давид, на тема: „Аскетска естетика (Теологијата на убавото со осврт на размислите на Тарковски)”.

Scroll to Top