На Велики четврток, Митрополитот крушевски и демирхисарски служеше во храмот „Св. Николај“ во с. Кривогаштани

  На Велики четврток, Неговото Високопреосвештенство, Митрополитот крушевски и демирхисарски г. Јован, служеше и проповедаше во храмот „Св. Николај“ во с. Кривогаштани.

Scroll to Top